pixel

Over ons

Wij zijn

VR Nederland

De allereerste aanbieder van VR entertainment in Nederland. Ooit begon het met één enthousiaste ondernemer en zijn VR headset en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde kenner en koploper op het gebied van VR entertainment in Nederland.

Over de jaren heen hebben we meer dan 300.000 mensen de wereld van VR laten ervaren. Sinds 2016 werken wij er elke dag aan om het leukste nieuwe uitje van Nederland te creëren en iedereen te verrassen met het gaafste op VR-gebied. Wij geloven dat Virtual Reality de wereld op zijn kop gaat zetten en willen zoveel mogelijk mensen deze unieke technologie laten beleven!

actie foto van een groep die een virtual reality game speelt

Wij hebben een passie voor kwalitatief VR!

Met ruim 5 jaar ervaring in de VR Entertainment industrie hebben we al meer dan 300.000 mensen kennis laten maken met VR!

Overkoepelend

Of je nou op zoek bent naar een origineel uitje, wilt ontdekken of het toevoegen van VR voor jouw organisatie waardevol is, of een expert nodig hebt voor jouw project – bij ons (netwerk) zit je altijd goed!

Onze visie

Wij willen VR toegankelijk en behapbaar maken voor iedereen, van jong tot oud. VR is here to stay en wij dragen daar graag aan bij!

Plan een kosteloos digitaal adviesgesprek

Vul uw gegevens hieronder in en we komen snel bij u terug om een gesprek te plannen.

8 + 3 =