pixel

Vacatures

Wil jij werken bij een snelgroeiend, innovatief, enthousiast jong bedrijf? Bekijk de vacatures van VR Nederland en wees onderdeel van een ondernemend team!

Vacature online marketing

Stage Online Marketing

Ben jij ondernemend en wil je meer leren over online marketing en Social Media? En ben jij opzoek naar een leuke en uitdagende stage in Utrecht? Kom stagelopen bij VR Nederland!

Vacature New Business Duitsland

Commerciele stage: New business

Begin 2023 gaan wij uitbreiden naar Duitsland, en daar kan jij onderdeel van uitmaken!

Heb jij mogelijk een ondernemer in je? Vind je het gaaf om nieuwe dingen op te zetten? Houd je van dingen regelen en zorg je voor overzicht? Spreek je daarnaast ook Duits? Dan is dit misschien wel iets voor jou! 

Vacature online marketing

Sales & Marketing Manager

Ben jij ondernemend ingesteld, ervaring met sales en thuis in online marketing? Kom dan je wereld verbreden VR Nederland!

Entertainment Begeleider – Nederland

Als VR Host ben jij hét gezicht van ons bedrijf. Met jouw enthousiasme en kennis zorg je ervoor dat onze klanten een onvergetelijke Virtual Reality experience kunnen beleven.

Entertainment begeleider – Duitsland

Als VR Host ben jij hét gezicht van ons bedrijf. Met jouw enthousiasme en kennis zorg je ervoor dat onze klanten een onvergetelijke Virtual Reality experience kunnen beleven. Een Rijbewijs en beheersing van de Duitse taal is een vereiste!