pixel

VR Educatie

Collectief leren in VR!

VR Educatie

Collectief leren in VR!

 

Welkom bij VR Educatie

Met onze nieuwe VR-technologie kunnen wij tot 40 leerlingen tegelijkertijd in een virtuele omgeving plaatsen. Dit stelt uw leerlingen in staat om samen te leren, te ontdekken en zich te verdiepen in een wereld van kennis.

Wij toveren jullie gymzaal om tot multi dimensionale leerportalen, waarin elke locatie, schaal of historische tijd binnen loopbereik ligt. VR Educatie biedt een unieke en interactieve leerervaring die toevoegt aan het curriculum, de betrokkenheid van studenten vergroot en het leren effectiever en gedenkwaardiger maakt.

Interactief ervaren!

Bij VR Educatie begrijpen we dat traditionele lesmethoden soms niet genoeg zijn om de nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht van leerlingen te stimuleren.

VR in het onderwijs biedt nieuwe en opwindende mogelijkheden om leerlingen complexe concepten sneller te laten begrijpen. In plaats van leren kunnen de leerlingen hun onderwijs ervaren. Onderzoek toont aan dat visuele en interactieve leermiddelen, zoals VR, het begrip en het vasthouden van lesstof aanzienlijk kunnen verbeteren. Afleiding is verleden tijd, de leerlingen worden ondergedompeld in een curriculum gebaseerde omgeving waar alles bijdraagt aan hun ontwikkeling. Door VR te integreren in het curriculum kunnen scholen een leeromgeving creëren die leerlingen stimuleert om actief deel te nemen aan hun eigen leerproces.

 

Leren over Jupiter in VR

4,0 x Sneller Leren

Leerlingen leren complexe onderwerpen 4 keer sneller in VR, dan in het klaslokaal.

Leerlingen in de gymzaal kijken naar planeten in VR

1,5 x Meer gefocust

Met VR-leren ervaren leerlingen optimale focus en minder afleiding, wat leidt tot meer leerplezier.

Leerlingen zijn verwonderd over wat zij meemaken in VR

3,75 x Emotioneel betrokken

VR laat een krachtige en blijvende emotionele impact achter op leerlingen en versterkt hun begrip.

Source: PwC VR Soft Skills Training Efficacy Study, 2020

Innovatief Onderwijs:

VR Edu biedt een perfecte match met het Onderwijs 4.0 tijdperk, waarin vooruitstrevende educatieve methoden veel waarde bieden.

  • Integratie van ons VR programma in het onderwijs bereidt leerlingen voor op een technologiegedreven wereld.
  • Ons educatieve platform ontwikkelt essentiële 21e-eeuwse vaardigheden, zoals kritisch denken en digitale geletterdheid.
  • Leerlingen ervaren unieke en meeslepende leerervaringen, waarin interactie, samenwerking en ervaringsgericht onderwijs centraal staat.

Verken de Toekomst van Onderwijs met VR Edu:

Bij VR Edu streven we ernaar om in de toekomst leerlingen de mogelijkheid te bieden om virtueel door het menselijk lichaam te reizen, historische gebeurtenissen te herbeleven en wetenschappelijke fenomenen te verkennen alsof ze er zelf bij zijn. Op dit moment zijn we trots om een leerzame reis door ons zonnestelsel aan te bieden. We werken echter hard aan het uitbreiden van onze content en binnenkort zullen er nog meer opwindende educatieve ervaringen beschikbaar zijn. Met VR Edu kunnen scholen nu al een reis naar de ruimte boeken en de grenzeloze mogelijkheden die de toekomst van onderwijs met VR te bieden heeft ervaren. Stap aan boord van deze onderwijs revolutie, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Stap aan boord van de VR-revolutie in het onderwijs!

We staan klaar om je te laten zien hoe onze innovatieve aanpak een blijvende impact kan hebben op uw leerlingen.

Graag wil ik:

5 + 5 =