pixel

Laatste updates & nieuws

Wij hebben een passie voor kwalitatief VR!
Met ruim 5 jaar ervaring in de VR Entertainment industrie hebben we al meer dan 300.000 mensen kennis laten maken met VR!

Het Krachtige VR-spel ReAction, tegen steek geweld

Het Krachtige VR-spel ReAction, tegen steek geweld

Binnen veel gemeenten in Nederland vinden helaas steekincidenten plaats onder jongeren. VR-game ReAction is een interactieve digitale ervaringswereld waarbij de speler voor dilemma’s wordt geplaatst om gewelddadige situaties op straat, met name met steekwapens, niet te laten escaleren. Lees meer over dit innovatieve initiatief in de strijd tegen steekgeweld onder jongeren.

De kracht van VR soft skills training

De kracht van VR soft skills training

VR-trainingen bieden uitdagende scenario’s, realistische ervaringen en gepersonaliseerde feedback om werknemers te helpen effectiever te communiceren, empathischer te zijn en effectievere leiders te worden. Uit onderzoek blijkt dat deelnemers die de VR-training hadden gevolgd, een gemiddelde prestatieverbetering van 37% vertoonden op de getrainde vaardigheden. Neem vandaag nog contact op met VR Nederland om te ontdekken hoe u VR-trainingen kunt implementeren in uw organisatie.

Wat doet VR met je lichaam?

Wat doet VR met je lichaam?

In dit artikel gaan wij in op de vraag: Wat is het effect van een Virtual Reality experience of game op jouw lichaam? Virtual Reality is een speciale computer techniek waarbij er een situatie wordt nagebootst in een kunstmatige, virtuele wereld. Jij kunt zelf in deze...