pixel

Reservering

Alle reserveringen van VRnederland.nl worden tot stand gebracht via het boekingssysteem op www.VRnederland.nl. Telefonische reserveringen worden eveneens via dit boekingssysteem ingevoerd. Opdrachten kunnen ook apart afgehandeld worden middels offertes en/of facturaties. De reservering wordt bevestigd per e-mail. Wanneer deze bevestigingsmail niet is ontvangen, is de reservering niet vastgelegd. Let op, de bevestigingsmail komt af en toe in de spamfolder terecht.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Ben je te laat, dan moet helaas de duur van de VR experience worden ingekort. De gereserveerde tijd is de starttijd van het programma.

Annulering

Afnemer kan zijn aanmelding/reservering niet eenzijdig wijzigen.

Annulering van de inschrijving/reservering dienen per email plaats te vinden via info@VRnederland.nl of middels het reserveringssysteem van VRnederland.nl. Bij annulering van de inschrijving/reservering door Afnemer tot 48 uur voor aanvang wordt het gehele inschrijfgeld zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen een week, teruggeboekt. Bij een annulering tot 24 uur voor aanvang wordt er 50% van het inschrijfgeld teruggeboekt. Daarna is restitutie niet meer mogelijk. Wanneer je zonder bericht niet komt, is restitutie van het inschrijfgeld niet mogelijk

.