pixel

H20 Esports Campus Amsterdam &
VR op Locatie

Spinnekop 2-3, 1444GN Purmerend

VR Esports Battles 

Dinsdag 23 mei 2023

Persbericht hieronder

Primeur: Gigantische VR-ervaring maakt debuut in het Rabo esports Stadion

 

Amsterdam, 12 mei 2023 – VR Nederland en H20 Esports Campus Amsterdam zijn verheugd om het allereerste VR Esports Battle Event aan te kondigen. Aangedreven door het innovatieve VR-softwareplatform Spawnpoint VR, belooft dit evenement een ongeëvenaarde ervaring te bieden voor gamers, esports-liefhebbers en vooruitstrevende marketing- en brand managers. Het evenement zal plaatsvinden op 23 mei 2023 in het prestigieuze Rabo Esports Stadion in Purmerend en zal de mogelijkheden van virtual reality opnieuw definiëren.

 

Virtual Reality op ongekende schaal.

Het VR Esports Battle Event betekent een belangrijke mijlpaal in de gaming- en esports-wereld. Het biedt een primeur met Virtual Reality Free Roam Multiplayer Battles op een speelveld van maar liefst 450 vierkante meter. Teams van vijf spelers zullen deel uitmaken van intense 5 vs. 5 gevechten, waarbij ze volledig kunnen opgaan in de virtuele wereld om hen heen. Dit evenement is niet alleen een must-see voor liefhebbers van VR-gaming en esports, maar ook voor marketing- en branding bureaus die een innovatieve manier zoeken om hun doelgroepen te bereiken. Met een maximale grootte van 1.000m2 en 20 deelnemers in VR tegelijk is dit slechts het begin van wat deze technologie kan bieden.

 

De ultieme marketingtool voor innovatieve bedrijven

VR is snel aan het groeien in populariteit en dit zal de komende jaren alleen maar toenemen. Wereldwijd zijn er naar schatting 171 miljoen VR-gebruikers. Bovendien heeft de VR-gaming industrie in 2022 een marktomvang van elf miljard euro, zo blijkt uit recente gegevens.

VR ervaringen geven de mogelijkheid om ingezet om een merk te versterken onder de jongere doelgroep. Hiervoor kunnen in-game (logo’s of ervaringen in de stijl van een merk) geplaatst worden. Ook zullen meerdere Esports events in het land georganiseerd gaan worden waar sponsors interesse voor hebben getoond. 

Met VR Nederland’s massive scale VR-oplossing kunnen marketing- en branding professionals merken versterken. Deze technologie opent nieuwe mogelijkheden voor effectieve marketing. Via VR kunnen merken op een betekenisvolle manier contact maken met de doelgroep. Laat een unieke en blijvende indruk achter door je doelgroepen onder te dompelen in op maat maakbare ervaringen, van in VR een auto configureren tot kennis maken met een nieuwe wijk in de gemeente.

 

Kom en ervaar de toekomst van esports

Het VR esports Battle Event belooft een spectaculaire dag vol adrenaline en futuristische gaming actie te worden. Of je nu een gamer, esports-fan of marketing- en brand manager bent, dit is een evenement dat je niet mag missen. Verzeker jezelf van een plek bij deze historische primeur en ervaar de grenzeloze mogelijkheden van virtual reality en esports.

Tickets voor het VR esports Battle Event zijn nu verkrijgbaar via onze website https://vrnederland.nl/vr-esports/. Wees er snel bij, want de vraag is groot en de beschikbaarheid is beperkt. Mis deze unieke kans niet om getuige te zijn van de geboorte van een nieuw tijdperk in gaming en esports!

 

————– Einde persbericht ————

 

Note voor de redactie

 

U bent van harte uitgenodigd om dit evenement te bezoeken. Neem voor meer informatie, persaanvragen en interviewverzoeken contact op met:

 

VR Nederland

Wouter van den Bijgaart

030-2272140

pers@vrnederland.nl