pixel

Ruimte excursie in VR

Met de hele klas op een buitengewoon onderwijs avontuur

Ruimte excursie in VR

Met de hele klas op een buitengewoon onderwijsavontuur

Ruimte excursie in VR

Met de hele klas op een buitengewoon onderwijs avontuur

Welkom bij VR Educatie! Met onze unieke VR Ruimte excursie bieden we scholen de mogelijkheid om leerlingen mee te nemen op een onvergetelijk onderwijsavontuur.

Stap aan boord en laat je leerlingen leren en plezier hebben op een manier die ze nog nooit eerder hebben meegemaakt!

Leerlingen kijken naar de wonderen van de Kosmos

VR Educatie

Bij VR Educatie geloven we in de kracht van ervaringsgericht leren. Wat is VR Educatie precies? Met ons VR platform kunnen we tot wel 40 leerlingen tegelijkertijd meenemen op een buitengewone reis door de ruimte, rechtstreeks vanuit hun eigen gymzaal. Het is een meeslepende leerervaring voor de hele klas die hun nieuwsgierigheid prikkelt, betrokkenheid stimuleert en hun begrip verdiept.

We zijn verheugd om onze spannende VR Ruimte excursie aan te bieden, speciaal ontwikkeld voor leerlingen van leerjaar 1&2 en groep 6 tot en met 8.

Klaar om te ontdekken? Klik op de knop hieronder voor een diepere duik in onze educatieve mogelijkheden. Of blijf scrollen om te ontdekken hoe onze VR Ruimte excursie jullie gymzaal kan omtoveren to educatief avontuur!

Hoe ziet een ruimte excursie er uit?

Elke VR Ruimte excursie is een uur durende, begeleide reis naar de kosmos in jullie eigen gymzaal!

 

  • Tijdens onze VR Ruimte Excursie stappen leerlingen het zonnestelsel binnen, waar ze als avatars hun medeleerlingen en de VR Gids ontmoeten. Waarschijnlijk bevinden ze zich in de baan van een planeet!

 

  • Ze kunnen planeten oppakken en basiskenmerken zoals kleur en beweging observeren. De les behandelt de eigenschappen van hemellichamen rond de zon, aangevuld met visuele en tastbare ervaringen.

 

  • Na het verkennen van planeten volgen interactieve groepsactiviteiten en een optionele Solar Scavenger Hunt om de geleerde kennis te toetsen.

 

  • Leerlingen eindigen met een energiek potje Asteroïden Dodgeball om de laatste energie kwijt te kunnen voordat ze terug gaan naar de klas. 

  • Of je nu kiest voor een enkele excursie of een langer educatief programma, we hebben opties die passen bij de behoeften van jouw school.

Voorbereiding op het Ruimteavontuur

Om het maximale uit elke leerling te halen, begrijpen we het belang van herhaling. Daarom krijgen docenten 6 weken van te voren onze brochure. Deze brochure dient als hulpmiddel om leerlingen voor te bereiden met een les die aanhaakt op de leerdoelen in ons avontuur. 

Ontdek onze ruimte excursie pakketten voor scholen!

Volledig verzorgde ruimte excursies vanuit jullie eigen gymzaal. Wij komen naar uw school toe, verzorgen de opbouw, les en afbouw. Kom alvast in contact met een van onze collega’s om de mogelijkheden voor jouw school te bespreken!

Boek hieronder direct een afspraak in op een gewenst tijdstip.