pixel

Huur zelf draadloze VR headsets

Wil je headsets huren voor eigen privé of zakelijk gebruik? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Reserveer direct! Simpel: geen offerte, geen borg, geen gedoe!

Hoe het werkt

Bij VR Nederland is het onze missie om Virtual Reality toegankelijk te maken voor iedereen! Lekker een dagje VR gamen met vrienden? Haal de headsets ’s ochtends op en breng ze ’s avonds weer terug.

Liever meerdere VR activiteiten doen? Voor een uitgebreide VR experience is het ideaal om de headsets voor meerdere dagen te huren.

Onze headsets zijn ready-to-play, geen ingewikkelde installatie nodig dus! Verder hebben ze ook allemaal toegang tot ons brede VR aanbod. Game erop los in je eentje of speel een toernooitje met je vrienden. Toe aan wat rust en relaxation? Geniet van een prachtige natuur simulatie. Kortom: ons VR aanbod biedt voor ieder wat wils.

Headset op en spelen maar!

 

actie foto van een groep die een virtual reality game speelt

Wat heb ik nodig?

We raden aan om een ruimte van minimaal 1,5 x 1,5 meter vrij te hebben per VR headset. Hierdoor loop je elkaar niet in de weg en is de ervaring het leukst. Als je multiplayer spellen wilt spelen dan is een actieve wifi verbinding noodzakelijk.

Er is geen lastige installatie nodig! Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld. Jij hoeft alleen maar de headsets aan te zetten en je kunt dan meteen een van de vele ervaringen of spellen kiezen, super makkelijk! Het gebruik van de headsets is erg intuïtief. Voor de zekerheid hebben wij een overzichtelijke handleiding geschreven die je erbij krijgt, hierin staat alle informatie die je nodig hebt voor een vlekkeloze VR ervaring. Verder leveren wij de headsets inclusief opladers en reserve batterijen zodat je nooit zonder power komt te zitten!

Acron
Acron: Attack of the squirrels

De gouden eikels worden aangevallen! Het is aan jou en je vrienden om ze te beschermen, óf te stelen. Kruip in de huid van de eeuwenoude eik of de sluwe eekhoorns in 's werelds eerste multiplatform VR game: speel in VR en op je smartphone. Acron is de perfecte toevoeging aan jouw spelletjesavonden en de ideale game voor VR beginners: het is makkelijk te begrijpen en iedereen kan tegelijk spelen. Werk met elkaar en tegen elkaar!

Angry birds VR
Angry Birds VR: Isle of Pigs

Ga mee met Red, Chuck, Bomb en de Blues en redt de gestolen eieren van Varkens Eiland. Duik in het Angry Birds VR: Isle of Pigs game avontuur met meer dan 100 levels boordevol fun! Ontdek het onbewoonde eiland waar de gierige groene varkens graag vakantie vieren, katapult jezelf naar de overwinning door Dr. Frankenzwein te verslaan, en ontdek eindeloos veel levels met de online level builder!

Bait
Bait!

Welkom op Bait! Eiland! Red het aquarium van faillissement door een zeldzame vis te vangen! Bait! Is een perfect spel om jouw eerste stappen in de wereld van VR mee te zetten: Sit back and relax! Geniet van pittoreske vissers plekken en een kleurrijk scala aan fantasievolle vissen. En let op! Net als bij real life vissen moet je oppassen dat de lijn niet breekt! Can you catch them all?

Blaston
Blaston

Maak je klaar voor een uitdagend duel! Blaston is een futuristische multiplayer combat game waarin jouw skills, strategie en snelheid getest worden. Maak gebruik van een geweldig arsenaal aan futuristische, high-tech wapens om je tegenstander in te maken. Strijdt als een gladiator in een een-op-een battle met je vrienden. Wie moet er als eerste de ring verlaten?

previous arrow
next arrow

VR headsets huren

Waar moet ik rekening mee houden?

  • Stabiele WiFi óf goed 4g mobiel bereik. Een hotspot via je telefoon is dus mogelijk!

  • Open speelruimte zonder gaten in de vloer waar mensen overheen kunnen struikelen (ongeveer 1,5 bij 1,5 meter per headset

  • Geen direct zonlicht 

  • Geen reflecterende oppervlakken

VR box huren?

Neem contact met ons op indien je een VR-box wilt huren:

  • On-call support tijdens werktijden
  • Haal- en breng service
  • 4 headsets
  • Multiplayer-ready

Pick-up Point

Locatie: VR Nederland – Europalaan 100, 3526 KS Utrecht

Ophalen Vanaf 10:00
Terugbrengen voor 18:00 op de laatste dag van de huur periode

Mocht dit niet in jouw planning passen, laat het ons dan weten via het boekingsformulier. Wij denken graag mee en kijken wat er mogelijk is!

Contact

Vragen of hulp nodig? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Je kunt ons ook bereiken via info@vrnederland.nl of 030-2272140