pixel

VR Huren in Amsterdam

Hoe het werkt

Met VR Nederland proberen wij VR toegankelijk te maken voor iedereen! Haal de headsets in de ochtend op en breng ze in de avond terug, of boek ze voor meerdere dagen achter elkaar.

Op alle headsets staan dezelfde spellen die je direct kunt spelen. Het aanbod is reuze. Speel in je eentje of gezellig samen met vrienden, geniet rustig van een prachtige natuur simulatie of speel een van onze actieve shooters, voor iedereen is er wat wils.

Wat heb ik nodig?

We raden aan om een ruimte van minimaal 1,5 x 1,5 meter vrij te hebben per VR headset. Hierdoor loop je elkaar niet in de weg en is de ervaring het leukst. Als je multiplayer spellen wilt spelen dan is een actieve wifi verbinding noodzakelijk.

Er is geen lastige installatie nodig! Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld. Jij hoeft alleen maar de headsets aan te zetten en je kunt dan meteen een van de vele ervaringen of spellen kiezen, super makkelijk! Het gebruik van de headsets is erg intuïtief. Voor de zekerheid hebben wij een overzichtelijke handleiding geschreven die je erbij krijgt, hierin staat alle informatie die je nodig hebt voor een vlekkeloze VR ervaring. Verder leveren wij de headsets inclusief opladers en reserve batterijen zodat je nooit zonder power komt te zitten!

Alles op een rijtje

  • Haal de VR headsets op en breng ze aan het eind van de dag weer terug. Eerder ophalen of terug brengen is ook mogelijk in overleg.
  • 20+ verschillende spellen
  • 1 dag: €45,- per headset
  • 2 dagen: €70,- per headset
  • Minimale afname: 2 headsets

Ons aanbod

Online VR Team Building

 

actie foto van een groep die een virtual reality game speelt

Online VR uitje

 

actie foto van een groep die een virtual reality game speelt

Online

Vergaderen of brainstorm

 

actie foto van een groep die een virtual reality game speelt

Pick-up Point

Ophalen Vanaf 10:00
Terugbrengen voor 18:00 dezelfde dag*

[Google_Maps_WD id=3 map=3]

Reserveer nu jouw VR headsets!

Zoek je een andere stad?

Contact

Je kan ons ook bereiken via info@vrnederland.nl of 030-2271772