pixel

VR Lasergamen

Stel je voor: met meerdere spelers vrij rondlopen in dezelfde game zonder gedoe! Dit “Arena-style VR” genre is compleet nieuw. Al in te zetten bij een ruimte van 6 bij 6 meter.

Cops vs Robbers: onze eigen VR Game!

Doe mee met de strijd als agent of dief en schiet het uit in de kluis van een bank!

Cops vs Robbers is een actieve arena shooter die geschikt is voor alle leeftijden. Het spel werkt net zoals ouderwets lasergamen, maar dan volledig in VR!

 • Speel in Team Deathmatch (team vs. team) of Free for All (ieder voor zich)
 • Het spel wijst zichzelf – geen uitleg vooraf benodigd!
 • Ideaal met toeschouwers: volg het spektakel live via de schermen die wij meebrengen.
 • Geschikt voor alle leeftijden!

 

Geschikt voor allerlei gelegenheden!

VR Lasergamen is populair bij iedereen van jong tot oud. Blaas wat stoom af met je collega’s, houdt een toernooi met je beste vrienden voor je verjaardag of voeg het toe aan je vrijgezellenfeest of zelfs bruiloft!

Cops vs Robbers kan helemaal afgestemd worden op jouw gelegenheid, van de duur van de rondes tot in-game promotie met jouw logo!

  Praktische Informatie

  Om veilig te kunnen spelen heb je een genoeg vrije, volledig beschaduwde ruimte nodig. Denk aan een sporthal, kantine, conferentie ruimte of loods. Vanaf 6 bij 6 meter aan vrij speeloppervlak kan dit unieke spel gespeeld worden. Uiteraard kunnen wij met je meedenken in de mogelijkheden.

  • Altijd onder professionele begeleiding van onze VR Hosts.
  • Ideaal voor omstanders! Het spektakel wordt gestreamd op schermen die wij meebrengen. Heb je zelf toegang tot een groot scherm of een beamer? Nog beter!
  • Het spel is zeer intuïtief en daarom geschikt voor alle type spelers.
  • In een lege ruimte hebben wij +/- 45 minuten nodig om alles perfect klaar te zetten

   

  Dit zeggen onze gamers

  {

  Cops vs Robbers Free Roam-game is een verfrissende toevoeging aan onze arena’s. Uitzonderlijke personages, doordacht tot in detail en een zeer plezierig spel. Je speelt als agent of overvaller in een opwindende schietpartij in een bankkluis! De installatie is een makkie, de graphics zijn prachtig en de gameplay is erg sterk!

  5
  Jason
  {

  Geweldig spel! Hele gave ervaring om met meerdere in dezelfde game te zitten, rond te lopen en samen te spelen. Was echt heel leuk, bedankt! Ik raad VR Lasergamen absoluut aan!

  5
  Hanneke
  Vught, 17 april 2021
  {

  Top activiteit! Voor een vrijgezellenfeestje hebben we een gymzaaltje afgehuurd en VR Nederland gevraagd om ons te voorzien van VR headsets en begeleiding. We kwamen erachter hoe super leuk dit is! We speelden 2 tegen 2 in een virtuele wereld waarin we op elkaar moesten schieten. De dames aan de kant hebben zich enorm vermaakt om dit te aanschouwen. Erg geslaagd.

  5
  Sabine
  Arnhem, 4 september 2021

  Plan een kosteloos digitaal adviesgesprek

  Vul uw gegevens hieronder in en we komen snel bij u terug om een gesprek te plannen.

  3 + 7 =