pixel

VR Nederland demo dag

Ontdek de toekomst van VR bij VR Nederland!

Beste VR Enthousiastelingen!

We nodigen jullie uit om deel te nemen aan deze exclusieve VR-demo om de mogelijkheden te verkennen van de nieuwste VR-technologie in jullie toekomstige evenementen. Klaar om te ontdekken hoe wij jullie evenementen naar een nieuw niveau tillen?

Dit exclusieve VR-evenement gaat verder dan zakelijke kansen. Graag komen we samen om te ontspannen en te genieten van gezelligheid in een informele sfeer. Wij delen graag de Virtuele wereld die ons enthousiast maakt.

Datum 8 september 

Tijd:   15:00 – 20:00 uur

Locatie:  Aert de Gelderhage 7, 3437 KB Nieuwegein

Parkeren: Gratis parkeergelegenheid naast de sporthal

Wat laten wij zien?

  • Massive scale VR Lasergamen op 1000 m2
  • Educatieve VR Ruimte excursie!
  • VR Ervaringen voor elk evenement, (bedrijfs)feest of beurs

Waarom mag jij dit niet missen?

De nieuwste VR-technologie:
Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in virtual reality en hoe ze van invloed kunnen zijn op jullie bedrijf. De toekomst van entertainment, bedrijfstraining en educatie.

Maak kennis met ons team:
Ontmoet ons team van VR-experts en stel al je vragen. Kom er achter waarom wij zo enthousiast worden van VR en ontdek wat VR Nederland kan betekenen voor het behalen van jullie doelen.

Hands-on ervaring:
Ervaar zelf de kracht van VR door deel te nemen aan VR lasergamen en educatieve sessies. Voel de opwinding en de leermogelijkheden die VR te bieden heeft. 

Laat weten dat je erbij bent!

Voor eventuele vragen of meer informatie kunt je contact opnemen met info@vrnederland.nl. Wij kijken ernaar uit om je persoonlijk te verwelkomen op dit exclusieve evenement en samen de grenzen van VR te verkennen.