pixel

Operational Lease

Verklein je investering en ben verzekerd van de nieuwste hardware! Als je begint met VR, AR of MR zal je op den duur je apparatuur moeten upgraden – dit kan zorgen voor onverwachte uitgaven. Door gebruik te maken van Operational Lease van VR Nederland verklein je je investering én ben je verzekerd dat je altijd de nieuwste hardware tot je beschikking hebt, zonder dat je opnieuw diep in de buidel hoeft te tasten!

Waarom operational lease?

De Extended Reality markt (Augmented, Virtual en Mixed Reality) is enorm hard aan het gaan. In de laatste 10 jaar zijn er al meer dan 200 Head Mounted Displays, op de markt gekomen. Bij veel van onze klanten wordt de hardware veelvuldig gebruikt, waardoor de afschrijving sneller is dan bij thuisgebruik.

De kans is daarom groot dat je naar verloop van tijd nieuwe hardware aan moet schaffen, ofwel doordat je klanten of de markt van je verwacht dat je een upgrade doet, ofwel omdat je hardware simpelweg aan vervanging toe is. 

Het resultaat: de oude hardware wordt verkocht, en je legt flink wat bij om een vervangend model te kopen, of nog erger: de oude hardware wordt volledig afgeschreven en gaat stof vangen.

Deze voordelen heb je met Operational Lease van VR Nederland:

  • Altijd toegang tot de nieuwste hardware, zonder dat je opnieuw een investering hoeft te doen
  • Geen aanslag op je liquiditeit: een grote initiële investering in de hardware is niet nodig
  • Direct gratis vervanging van hardware bij defecten
  • Toegang tot XR experts; blijf op de hoogte van nieuwe relevante ontwikkelingen in deze turbulente markt

Ook voor andere hardware

Soms zul je voor je XR project / center ook andere hardware nodig moeten hebben, zoals tablets, laptops, PC’s, smartphones, routers. Ook hier kunnen wij in voorzien. 

Basis voorwaarden

– Mid-contract wisselen van hardware tegen

– Vervanging bij storingen & schade

– Overkopen tegen korting na einde lease termijn

Optioneel

– Verzekering tegen diefstal, vuur- en waterschade

– IT support

Combineer Hardware lease met consultancy

Plan een kosteloos adviesgesprek in