pixel

VACATURE VR CLUB LOCATIEMANAGER

Als VR-locatiemanager ben je verantwoordelijk voor de complete customer journey van de klanten van de VR Club. Vanaf het moment dat ze boeken tot het moment dat ze met een grote lach op het gezicht weer vertrekken. Je optimaliseert het boekingssysteem en zorgt voor vriendelijk en professionele communicatie via de mail en telefoon. Je snapt en begrijpt (na een flinke training) hoe de techniek en de spellen werken en kan dit duidelijk uitleggen aan onze bezoekers en game operators. Daarnaast ben je achter de schermen bezig met inkoop, roosters en boekingen die maatwerk vragen. Deze functie is beschikbaar voor 1 fte of een verdeelde functie voor 0,4 tot 0,6 fte.

Team en locatie

De VR Club is een startend bedrijf met voor alsnog een klein kernteam naast stadion Galgenwaard. Een bedrijf zonder sterke hiërarchie en met veel werkplezier. Wij werken graag samen en staan open jouw ideeën over de operationele zaken. Plezier en lol binnen het team zijn voor ons erg belangrijk want wanneer dat goed zit straalt dit af op onze klanten en delen zij mee in de bevlogenheid van jou en je collega’s in de wonderlijke wereld van VR. De VR Club beslaat 600 m2 aan games die met en tegen elkaar speelt in een virtuele wereld. Wij bieden voor ieder wat wils. Dus voor jong en oud, ervaren VR gamers en beginners, zakelijk of privé.

 Wat wij bieden

  • Werken met de nieuwste en tofste VR technologie
  • Flexibele uren en divers werk
  • Een tof en gezellig team
  • Gratis VR headset voor eigen gebruik (wanneer beschikbaar)
  • Veel doorgroei mogelijkheden
  • €2000 bij 1 fte

Wat wij vragen

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar
  • Zelfstandigheid / probleemoplossend / proactief / vlotte babbel en organiserend vermogen

Over de VR Club

De VR Club is een partnership tussen VR Nederland en More than Games. VR Nederland is het Virtual Reality dienstenplatform voor alles wat met VR technologie te maken heeft. Van Consultancy, advieswerk en gamedistributie tot VR hardware verhuur en ontzorging. De oprichter Wouter van den Bijgaart was éen van de eerste in Nederland met het aanbieden van VR entertainment en is tot op de dag van vandaag toonaangevend in de industrie als spreker, gameontwikkelaar en consultant. More than Games is een creatief bureau wat spel inzet als middel. Met ruim 6 jaar aan ervaring in serious games, webbased app games, escape rooms (o.a. Gajes in de Bajes) en horecazaak de Ping Pong Club zorgen wij, samen met VR Nederland voor dé ultieme VR ervaring.

Natuurlijk ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature!
Vertel ons (via email) middels een CV en een goed verhaal waarom jij een perfecte aanwinst zou zijn voor ons team en dan hopen wij je snel te zien!