pixel

Entertainment begeleider

Ervaring met VR is niet vereist, een open en leergierige houding wel! Binnen no-time helpen wij je op weg om een VR Expert te worden. Een mooie bijkomstigheid van deze baan; buiten werktijd mag je gamen zoveel je wilt! We willen tenslotte dat je op de hoogte bent van de games die beschikbaar zijn.
Team
Je komt terecht in een klein, enthousiast, en ondernemend team dat mensen goed kan enthousiasmeren en vermaken – de verwachting is dat we snel zullen uitbreiden! We kunnen je álles vertellen over VR, en hoe mensen dit ervaren. We helpen je dus binnen no-time op weg om een echte VR expert te worden! En mocht je interesse hebben, dan leren we je ook met liefde wat bij over ondernemerschap. Dit betekent dat je veel ruimte krijgt om je eigen ding te doen en mee te denken. Daarnaast kan je bij ons flexibel met je werktijden om gaan, de perfect bijbaan dus!
Heb je andere skills of ambities waar wij elkaar in kunnen versterken? Top! Want naast je werkzaamheden krijg je van ons alle ruimte om zelf met goede ideeën te komen en mogelijk zelf ook uit te voeren, zodat VR Nederland sterker wordt.
Vacature VR entertainment begeleider
Locatie & verwachtingen
Het hoofdkantoor is gelegen in stadion Galgenwaard. De bedrijfsuitjes en evenementen zullen over heel het land plaatsvinden dus een rijbewijs is een vereiste. Ook verzorgen wij VR Kinderfeestjes aan in Utrecht en omgeving. Alle boekingen vinden op elke dag van de week plaats, flexibiliteit is daarom een pré.
Eigenlijk hebben we slechts twee harde eisen: je moet de VR spellen van binnen en buiten goed kennen. Oftewel: zelf lekker veel ‘oefenen’ met VR! Daarnaast moet je jouw enthousiasme over het product goed over kunnen brengen naar de gasten: je staat sterk in je schoenen en je bent goed in de omgang – dankzij jou heeft de VR experience nét dat kleine extraatje!

Wat bieden wij?
– Werken met de tofste VR technologie
– Een flexibele bijbaan bij een hele gave start-up
– Spannende en onontdekte markt
– Flexibele uren: je geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent
– Groeien wij, dan groei jij mee!
– Salaris: €14,00 /uur
Wat vragen wij?
– Er is geen minimale opleiding vereist
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
– Je hebt een rijbewijs
– Minimaal 8 uur per week inzetbaar op flexibele oproepbasis
– Enthousiast / Proactief / Leergierig / Sociaal & creatief
Over VR Nederland
Wij zijn is hét Virtual Reality diensten platform. Van Consultancy, advieswerk en game-distributie tot VR hardware verhuur en ontzorging van VR entertainment. Met ons grote netwerk aan VR specialisten, developers en begeleiders kunnen we iedereen op weg helpen.
Als één van de eersten in Nederland, zijn wij sinds 2016 erg succesvol op het gebied van VR Entertainment. Over de jaren heen hebben wij meer dan 300.000 mensen een headset opgezet en daarmee waardevolle ervaring opgedaan. Na de Coronacrisis hebben hebben we een frisse start met een nieuw team en een enorme bak aan know-how, waardoor wij verwachten dat VR Nederland weer erg snel gaat groeien!
Ben je enthousiast geworden? Top! Stuur je motivatie en CV naar