pixel

VACATURE VR-GAME OPERATOR / HOST

Als VR-game operator ben je het aanspreekpunt voor de klanten van de VR Club. Jij ontvangt en begeleid de groepen die bij ons komen voor een toffe ervaring. In de praktijk betekent dit dat je zorgt voor een warm ontvangst waarbij je uitleg geeft over de games en ervaringen, eventueel een drankje verzorgt en vooral het enthousiasme van de spelers extra aanwakkert. Het is belangrijk dat je goed aanvoelt wat de klant wil en waar hun behoefte ligt. Zijn ze al ervaren met VR of is alles compleet nieuw. Je neemt ze mee en zorgt voor verwondering!

Team en locatie

De VR Club is een startend bedrijf met, voor alsnog, een klein kernteam. We openen onze deuren aan het Herculesplein, naast (FC Utrecht) stadion Galgenwaard. Een bedrijf zonder sterke hiërarchie en met veel werkplezier. Wij werken graag samen en staan open voor jouw ideeën over de operationele zaken. Plezier en lol binnen het team zijn voor ons erg belangrijk want wanneer dat goed zit straalt dit af op onze klanten en delen zij mee in de bevlogenheid van jou en je collega’s in de wonderlijke wereld van VR. De VR Club beslaat 600 m2 aan games die je met én tegen elkaar speelt in een virtuele wereld. Wij bieden voor ieder wat wils. Dus voor jong en oud, ervaren VR-gamers en beginners, zakelijk of privé.

Wat wij bieden

  • Werken met de nieuwste en tofste VR-technologie
  • Flexibele uren en divers werk
  • Een tof en gezellig team
  • Gratis VR-headset voor eigen gebruik (wanneer beschikbaar)
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • €11,00 per uur

Wat wij vragen

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Ervaring is geen vereiste, nieuwsgierigheid wel!
  • Minimaal 8 uur per week beschikbaar
  • Kwaliteiten: Zelfstandig /proactief / vlotte babbel

Over de VR Club


De VR Club is een partnership tussen VR Nederland en More than Games. VR Nederland is het Virtual Reality dienstenplatform voor alles wat met VR-technologie te maken heeft. Van consultancy, advieswerk en gamedistributie tot VR-hardware verhuur en ontzorging. De oprichter Wouter van den Bijgaart was één van de eerste in Nederland met het aanbieden van VR-entertainment en is tot op de dag van vandaag toonaangevend in de industrie als spreker, gameontwikkelaar en consultant. More than Games is een creatief bureau dat spel inzet als middel. Met ruim 6 jaar aan ervaring in serious games, webbased app games, escape rooms (o.a. Gajes in de Bajes) en horecazaak de Ping Pong Club zorgen wij, samen met VR Nederland voor dé ultieme VR-ervaring.

Natuurlijk ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature!
Vertel ons (via email) middels een CV en een goed verhaal waarom jij een perfecte aanwinst zou zijn voor ons team en dan hopen wij je snel te zien!