pixel

VR op locatie

VR inzetten als extra dimensie voor je gasten, feesten, partijen of zakelijke evenementen? Wij regelen het voor je! 

Outdoor

Lasergamen in het bos? Met dino’s lopen op het strand? Niets nieuws voor ons! Buiten VR gamen biedt meer bewegingsvrijheid maar vergt ook meer maatwerk vanwege de techniek die erbij komt kijken. Wij maken het graag mogelijk voor jou!  

Events

Op zoek naar een leuke activiteit voor je verjaardag, bruiloft, of vrijgezellenfeest? Of zoek je een gave manier om jouw brand te promoten op een beurs? VR is een originele toevoeging voor elk evenement, zowel particulier als zakelijk! Hoe wil jij VR inzetten op jouw event? Wij faciliteren het graag!

Bedrijfsuitjes

Staat jouw team niet echt te springen om de zoveelste speurtocht tijdens het bedrijfsfeest dit jaar?Wat dacht je van VR lasergamen in jullie kantine? Of biedt je medewerkers wat ontspanning met een relaxing VR experience! De mogelijkheden zijn eindeloos en zullen geheid zorgen voor een memorabel bedrijfsuitje!

Teambuilding

VR is niet alleen geschikt voor entertainment, het is ook een uniek middel om in te zetten voor teambuilding! Ontmantel samen een bom of houd een ruimteschip in de lucht. VR maakt teambuilding interactiever, origineler en spannender. Benieuwd wat VR voor jouw team kan betekenen? 

virtual reality teambuilding activiteit

VR Lasergamen 

Onze eigen ontwikkelde game, 100% draadloos en nu al het meest aangevraagd!

Ouderwets lasergamen maar dan in VR? Met onze zelf ontwikkelde game Cops vs. Robbers zijn wij de eerste aanbieder van Free Roam Arena Style VR! Geschikt voor allerlei soorten events van klein tot groot. Of in te zetten voor je gasten en bezoekers op jouw locatie.

  VR simulatoren

  Een stap verder de virtuele dimensie in gaan? Voeg een simulator toe aan jouw VR experience. Vlieg als een vogel door de lucht, kayak over wilde rivieren, of race als een Formule 1 coureur over het circuit. Een 4D VR experience!

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief

  FAQ

  Wat is precies een VR experience?

  Een VR Experience is een simulatie of spel in de virtuele wereld. Wij beschikken over ruim 50 indrukwekkende Virtual Reality ervaringen, die zowel heftig als rustgevend kunnen zijn. Denk hierbij aan het staan op een wolkenkrabber, vuurballen schieten uit je handen, rondvliegen door de ruimte of virtueel op vakantie gaan.

  Hoe werkt een VR experience op locatie?

  Bij een VR Experience op locatie wordt het VR-entertainment compleet door ons verzorgd. Een uur van tevoren komen wij aan om onze apparatuur klaar te zetten. Het enige wat wij van jou nodig hebben is toegang tot elektriciteit, en vrije speelruimte!

  Wat krijg ik allemaal bij een VR experience op locatie?

  Bij een VR Experience krijgen jullie om de beurt de tijd om Virtual Reality in al haar glorie te beleven. Onze enthousiaste VR Hosts begeleiden de Experience om iedereen te kunnen amuseren, alles veilig te houden en iedereen te informeren over Virtual Reality. Binnen de gekozen tijdsperiode kan iedereen gebruik maken van onze service.

  Hoeveel VR-headsets krijgen we?

  Dat hangt af van de grootte van de groep en het soort evenement. Je kunt hiervoor het beste even contact met ons opnemen via de contactpagina. Wij kunnen je hierover een advies op maat geven.

  Wat heb ik nodig zodat jullie de experience kunnen verzorgen?
  • Vrije speeloppervlak varierend van 3×3 tot 10×10 afhankelijk van het aanbod
  • Een stopcontact
  • That’s it!
  Wat voor programma krijgen we?

  Dat mogen jullie zelf bepalen! In overleg kunnen we een leuk programma voorbereiden, maar je kunt ook kiezen om zelf jouw eigen programma samen te stellen. De VR Hosts kunnen makkelijk schakelen tussen de diverse Experiences , waardoor er ook ter plekke heel flexibel gewisseld kan zijn. Alles naar jouw wens!

  Kan ik de belevenissen van de ander in virtual reality goed volgen?

  Jazeker! De VR Experiences van de persoon die speelt kan worden gestreamd op de schermen die in de kamers aanwezig zijn. Jij ziet precies wat diegene in VR meemaakt, maar dan in 2D. Je kan altijd meegenieten van de VR Experience zonder zelf een VR-headset op te hebben. Geef de ander aanwijzingen en moedig hem of haar aan!

  Plan een kosteloos digitaal adviesgesprek

  Vul uw gegevens hieronder in en we komen snel bij u terug om een gesprek te plannen.

  3 + 3 =