pixel

VR RUIMTE EXCURSIE

Met de hele klas op buitengewoon ruimte avontuur.

15 – 40 leerlingen

60 min.

VR RUIMTE EXCURSIE

Met de hele klas op buitengewoon ruimte avontuur.

15 – 40 leerlingen

60 min.

HOE ZIET EEN RUIMTE EXCURSIE ERUIT?

  • Tijdens onze VR Ruimte Excursie stappen leerlingen het zonnestelsel binnen, waar ze als avatars hun medeleerlingen en de VR Gids ontmoeten. Waarschijnlijk bevinden ze zich in de baan van een planeet!
  • Ze kunnen planeten oppakken en basiskenmerken zoals kleur en beweging observeren. De les behandelt de eigenschappen van hemellichamen rond de zon, aangevuld met visuele en tastbare ervaringen
  • Na het verkennen van planeten volgen interactieve groepsactiviteiten en een optionele Solar Scavenger Hunt om de geleerde kennis te toetsen.
  • Leerlingen eindigen met een energiek potje Asteroïden Dodgeball om de laatste energie kwijt te kunnen voordat ze terug gaan naar de klas.
vr-edu-kids-playing

 VOORBEREIDING

Om het maximale uit elke leerling te halen, begrijpen we het belang van herhaling. Daarom krijgen docenten 6 weken van te voren onze brochure. Deze brochure dient als hulpmiddel om leerlingen voor te bereiden met een les die aanhaakt op de leerdoelen in ons avontuur.

start-vr-edu

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

COMING SOON

PLAN NU EEN ORIENTATIE GESPREK IN!

Wil je ervaren hoe technologie het onderwijs transformeert? Plan nu een oriëntatiegesprek in en ontdek hoe onze meeslepende VR-leerervaringen studenten in staat stellen om diverse vakgebieden op een geheel nieuwe manier te verkennen