pixel

VR EDUCATIE

Collectief leren in VR

vr-edu-student-girls

VR EDUCATIE

Collectief leren in VR

Met ons innovatieve VR platform kunnen we tot wel 40 leerlingen tegelijkertijd meenemen op een educatieve reis rechtstreeks vanuit jullie eigen gymzaal. VR Educatie biedt een unieke leerervaring die toevoegt aan het curriculum, de betrokkenheid van leerlingen vergroot en het leren effectiever en gedenkwaardiger maakt. Wij toveren jullie gymzaal om tot multi dimensionale leerportalen, waarin elke locatie, schaal of historische tijd binnen loopbereik ligt.

INTERACTIEF ERVAREN

INTERACTIEF ERVAREN

Bij VR Educatie begrijpen we dat traditionele lesmethoden soms niet genoeg zijn om de nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht van leerlingen te stimuleren. We zijn vastberaden om bij te dragen aan een inclusieve leeromgeving waarin elk kind de kans krijgt om te groeien, te ontdekken en te leren op zijn of haar eigen unieke manier. Virtual Reality in het onderwijs opent deuren naar een nieuwe interactieve manier van leren.

INNOVATIEF ONDERWIJS

INNOVATIEF ONDERWIJS

VR Edu biedt een perfecte match met het Onderwijs 4.0 tijdperk, waarin vooruitstrevende educatieve methoden veel waarde bieden.

  • Integratie van ons VR programma in het onderwijs bereidt leerlingen voor op een technologiegedreven wereld.
  • Ons educatieve platform ontwikkelt essentiële 21e-eeuwse vaardigheden, zoals kritisch denken en digitale geletterdheid.
  • Leerlingen ervaren unieke en meeslepende leerervaringen, waarin interactie, samenwerking en ervaringsgericht onderwijs centraal staat.
vr-edu-ruimte-excursie

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Op dit moment zijn we trots om een leerzame reis door ons zonnestelsel aan te bieden. We werken echter hard aan het uitbreiden van onze content en binnenkort zullen er nog meer opwindende educatieve ervaringen beschikbaar zijn. Met VR Edu kunnen scholen nu al een reis naar de ruimte boeken en de grenzeloze mogelijkheden die de toekomst van onderwijs met VR te bieden heeft ervaren.

Graag wil ik:

6 + 12 =