pixel

Terugblik 2023: Een Geweldig Jaar vol Groei en Nieuwe Avonturen!

Het afgelopen jaar kenmerkte zich door een aanzienlijke groei en opwindende ontwikkelingen, met groot succes in Virtual Reality evenementen in Nederland.

Onze verhuizing naar de bruisende Dotslash-community betekende een keerpunt. Het opende deuren naar een wereld vol potentieel, te midden van inspirerende professionals en bedrijven.

We straalden op verschillende gerenommeerde beurzen zo als de Salesforce AppExchange, Microsoft Ignite, WeAreDevelopers in Berlijn en EduTech Europe. Het hoogtepunt? De Head of Education van Epic Games bewonderde ons werk. Onze oprechte dank aan onze gewaardeerde partners: Salesforce, Gomeddo, Vodafone en Fullstaq. Trots deelden we onze passie voor VR en betoverden we velen in onze virtuele wereld. In 2024 streven we ernaar dit op nog meer beurzen te doen.

Benieuwd naar een show stopper voor je beurs? Ontdek hoe wij de aandacht grijpen met de kracht van VR op je stand. 

Onze boekingen groeiden gestaag, van intieme bijeenkomsten tot grootschalige evenementen. We zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten en het terugkeren van velen onder hen!

Een exclusieve upgrade van ons aanbod met lasergamen in Augmented Reality was een mijlpaal. De fusie van de echte wereld en gametechnologie opent nieuwe deuren voor ongekende ervaringen op diverse locaties.

Benieuwd naar onze exclusieve upgrade met lasergamen in Augmented Reality? Ontdek hoe we de echte wereld en gametechnologie samenbrengen voor unieke ervaringen.

En als kers op de taart kondigen we met veel enthousiasme aan dat VRopLocatie.nl uitbreidt naar België en Luxemburg! Onze nieuwe partner zal vanuit Antwerpen onze zuiderburen kennis laten maken met Virtual Reality. Deze stap betekent dat we nu met trots de gehele Benelux kunnen bedienen, met nog meer mogelijkheden om onvergetelijke ervaringen te creëren en grenzen te verleggen in andere realiteiten.

In het komende jaar kijken we uit naar het verwelkomen van een nieuwe partner in Duitsland, Engeland of Frankrijk. Ken of ben je een ondernemer die via een bewezen bedrijfsmodel VR toegankelijk wil maken? 

Ontdek op onze partnerpagina hoe je met ons kunt samenwerken.

Met dankbaarheid en tevredenheid kijken we terug op 2023, beseffende dat dit slechts het begin is. Met hernieuwde moed en energie bereiden we ons voor om in het nieuwe jaar nog meer te bereiken!

2024, wij zijn er klaar voor! ?

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Andere berichten

Het Krachtige VR-spel ReAction, tegen steek geweld

Het Krachtige VR-spel ReAction, tegen steek geweld

Binnen veel gemeenten in Nederland vinden helaas steekincidenten plaats onder jongeren. VR-game ReAction is een interactieve digitale ervaringswereld waarbij de speler voor dilemma’s wordt geplaatst om gewelddadige situaties op straat, met name met steekwapens, niet te laten escaleren. Lees meer over dit innovatieve initiatief in de strijd tegen steekgeweld onder jongeren.

De kracht van VR soft skills training

De kracht van VR soft skills training

VR-trainingen bieden uitdagende scenario’s, realistische ervaringen en gepersonaliseerde feedback om werknemers te helpen effectiever te communiceren, empathischer te zijn en effectievere leiders te worden. Uit onderzoek blijkt dat deelnemers die de VR-training hadden gevolgd, een gemiddelde prestatieverbetering van 37% vertoonden op de getrainde vaardigheden. Neem vandaag nog contact op met VR Nederland om te ontdekken hoe u VR-trainingen kunt implementeren in uw organisatie.