pixel

Ervaar een uniek avontuur in onze nieuwe VR Escape Room!

 

Ben je op zoek naar een onvergetelijke teambuilding activiteit? Wil je je denkvermogen en creativiteit testen in een unieke en meeslepende omgeving?

Maak dan kennis met onze nieuwste VR-ervaring: de avontuurlijke VR Escape Room! In tegenstelling tot fysieke Escape Rooms biedt onze VR Escape Room een eindeloze reeks scenario’s en omgevingen om te verkennen. Bereid je voor op een spannende uitdaging waar teamwork en slim denken centraal staan!

Wat kun je verwachten?

Stap in de virtuele wereld en laat je meeslepen door onze avontuurlijke VR Escape Room. Werk samen met je team om puzzels en raadsels op te lossen en te ontsnappen. Elke stap en aanwijzing brengen je dichter bij de vrijheid. Maar wees op je hoede, de klok tikt en de druk neemt toe! Laat je denkvermogen en creativiteit de vrije loop terwijl je geniet van de meest realistische en meeslepende VR-ervaring.

Wat maakt onze VR Escape Room uniek?

Onze VR Escape Room is ideaal voor kleinere groepen die op zoek zijn naar een unieke teambuilding activiteit. Het spel is geschikt voor teams, bedrijven en spelers van alle leeftijden. Met 2 tot 6 spelers per VR Escape Room en de mogelijkheid om meerdere kamers te combineren, is er ruimte voor iedereen om deel te nemen. De speeltijd varieert van 10 tot 20 minuten, afhankelijk van de snelheid en het denkvermogen van het team.

Daarnaast kan onze VR Escape Room ook gecombineerd worden met ons samenwerkingsspel: de VR bom experience. Hierbij zijn teamwork en communicatie essentieel voor succes. Los natuurkundige en omgevingspuzzels op met intuïtieve besturing en ervaar free-roam VR met maximaal 6 spelers in dezelfde speelruimte.

Ontdek en speel met allerlei gimmicks, speelgoed en interactieve voorwerpen om een nog diepere onderdompeling te ervaren.

Maak van jouw gelegenheid een unieke belevenis

Of je nu een bedrijfsuitje, verjaardagsfeestje of vrijgezellenfeest plant, voeg een virtuele dimensie toe aan jouw gelegenheid! Laat je gasten in slechts 10 minuten de wereld rondreizen, hun hoogtevrees overwinnen op de top van een wolkenkrabber of samen met vrienden een mysterie oplossen.

Met VR op Locatie creëer je een interactieve en virtuele toevoeging aan jouw evenement. Laat bezoekers jouw product beleven in 360 graden, bekijk de customer journey door de ogen van een klant of speel een leuk VR-spel tussen alle drukte door. Met Virtual Reality geef je jouw event letterlijk en figuurlijk een extra dimensie.

Neem contact op!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Samen zorgen we ervoor dat Virtual Reality de perfecte toevoeging wordt aan jouw gelegenheid!

Andere berichten

Het Krachtige VR-spel ReAction, tegen steek geweld

Het Krachtige VR-spel ReAction, tegen steek geweld

Binnen veel gemeenten in Nederland vinden helaas steekincidenten plaats onder jongeren. VR-game ReAction is een interactieve digitale ervaringswereld waarbij de speler voor dilemma’s wordt geplaatst om gewelddadige situaties op straat, met name met steekwapens, niet te laten escaleren. Lees meer over dit innovatieve initiatief in de strijd tegen steekgeweld onder jongeren.

De kracht van VR soft skills training

De kracht van VR soft skills training

VR-trainingen bieden uitdagende scenario’s, realistische ervaringen en gepersonaliseerde feedback om werknemers te helpen effectiever te communiceren, empathischer te zijn en effectievere leiders te worden. Uit onderzoek blijkt dat deelnemers die de VR-training hadden gevolgd, een gemiddelde prestatieverbetering van 37% vertoonden op de getrainde vaardigheden. Neem vandaag nog contact op met VR Nederland om te ontdekken hoe u VR-trainingen kunt implementeren in uw organisatie.