pixel

Ervaar VR toegepast bij Back To Reality

Op 5, 6 en 7 september staan drie volledige dagen in het teken van innoveren, netwerken en versteld staan van wat er nú allemaal al kan met Virtual Reality. Ontdek tijdens Back To Reality wat Virtual Reality voor jouw organisatie kan betekenen en hoe je dit praktisch kunt toepassen. Opgezet om vooral zelf te ervaren, want net als dat je parfum moet ruiken, moet je VR ervaren. 

Wil je op de hoogte blijven of als eerste tickets scoren? Ticketsales start op dinsdag 14 juni. 

Met beide benen op de grond, brengen we VR naar de realiteit. Tijdens dit evenement behandelen wat er nú mogelijk is, per thema of vakgebied. We merken namelijk dat het toepassen van VR in veel bedrijven nog niet tastbaar is. En als een organisatie er eenmaal mee in aanraking komt ontstaan er veel praktische vragen;

  • Wat is de toegevoegde waarde voor ons?
  • Hoe passen we dit toe?
  • Wat levert het op?

Dit evenement is voor de professional die wel van VR heeft gehoord maar er nog weinig tot geen ervaring mee heeft. Van nieuwsgierige inner-geeks, tot innovatie managers en vooruitstrevende directieleden – zij die door alle virtuele bomen het bos niet meer zien en graag willen horen, leren en ervaren waar we momenteel echt staan met de techniek.

Het doel van Back To Reality is om alle bezoekers een stap verder te brengen zodat ze zelf kunnen concluderen of het stiekem nu wél tijd is om aan de slag te gaan met VR binnen hun organisatie, product of proces!

“Net zoals je parfum moet ruiken, is VR niet uit te leggen. VR moet je ervaren door te doen” – Wouter van den Bijgaart

Voor wie is Back to Reality?

“Leer een kind wat de wereld is.” Dat dekt ongeveer de lading van de uiteenlopende mogelijkheden in VR.

Tijdens Back To Reality worden de vele mogelijkheden opgedeeld in hap-klare brokken en is daarmee uitermate geschikt voor VR beginners. Geen moeilijk vakjargon of theorie. Maar praktische handvaten, voorbeelden en ervaringen.

 

 

Partners van Back To Reality

VR Nederland logo zwarte tekst
VR Nederland logo zwarte tekst
VR Nederland logo zwarte tekst