pixel

VR Nederland op de Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Wat een week!

Dinsdag 16 t/m donderdag 18 november stonden wij op de Recreatie Vakbeurs – Nederlands grootste beurs voor voor de gehele recreatiebranche. De beurs is gericht op campings, entertainment centers en vakantie- en attractieparken; van complete zwembaden- en bungalow aanbieders, tot boekingssystemen en golfkarretjes, alles rondom dit segment was hier te vinden.

Virtual Reality lasergamen

Wij waren er aanwezig om onze gloednieuwe, zelfontwikkelde VR game Cops vs Robbers te verkopen. Het bijzondere aan dit spel is dat het volledig draadloos gespeeld kan worden op een groot speeloppervlak, het virtuele level past precies. De grootte kan exact aangepast worden naar de wensen/blueprint van de klant. Daarnaast is deze nieuwe techniek zeer betaalbaar, omdat er geen externe sensoren en computers nodig zijn.

We wisten dat we een sterk product in handen hadden, maar zelfs wij waren blown away door de stroom van aanvragen die wij op deze beurs kregen! Het is prachtig om te zien dat mensen de waarde van dit concept inzien en dit willen implementeren in hun eigen locaties. Na dag 1 besloten we meteen een vacature live te gooien voor sales- en project manager om ons te helpen deze groeiende vraag aan te kunnen!

Deze week stond één van onze distributeurs ook met Cops vs Robbers helemaal in Orlando, VS tijdens IAAPA; 1 van de grootste internationale trade shows voor de leisure & attractions industrie.

Consultancy & development

Niet alleen voor entertainment wisten mensen ons te vinden; ook was er interesse naar verschillende VR consultancy & ontwikkeltrajecten voor serieuze toepassingen waaronder VR simulaties ten behoeve van training, virtual meetings en fotorealistische visualisaties.

Aan goede buren heb je veel! Daarom een speciale shoutout naar het team van Wait! Zij hadden een stand pal naast ons en maakten deze lange dagen extra vermakelijk! Zoek je een toegankelijk alternatief voor alle magazines en bladen? Be sure to check them out!

We zijn enorm trots op ons alsmaar groeiende team! Dankzij deze grote betrokkenheid konden we met een 4-koppig team de beurs bezetten terwijl de day-to-day taken werden gedekt.

Meer over Cops vs Robbers: www.copsvsrobbers.com

Meer over VR consultancy & development

Huur ons in voor Cops vs Robbers / VR Lasergamen op jouw event!

Andere berichten